foto

Vera Kiiskinen

  • nar. 17.11.1970 (49 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Varasto
2010 Toivon murusia (studentský film)
Täällä Pohjantähden alla II
Špatná rodina
2009 Täällä Pohjantähden alla
2004 55 min. puheaikaa (TV film)
Enkeli tulessa (TV film)
2001 Tango Kabaree
1999 Sestřička
1997 Juhannustarinoita
Minerva
Tiina, tule takaisin (studentský film)
1996 Samalla tiellä (studentský film)
Yöjuna

TV seriály

2019 Konttori (TV seriál)
Epäsosiaalinen media (S03E09)
Ystävänpäivä (S03E07)
Kristian (S03E03)
2018 Karppi (TV seriál)
Alku (E12)
Ruhjeita (E11)
Yksin (E10)
další epizody (12)
2017 Konttori (TV seriál)
Vaino (S02E07)
Asiakas (S02E04)
YT-neuvottelut (S02E01)
další epizody (8)
2016 Sorjonen (TV seriál)
Domeček pro panenky (část třetí) (S01E03)
Domeček pro panenky (část druhá) (S01E02)
Domeček pro panenky (část první) (S01E01)
Syke (TV seriál)
Jumalan kärpäslätkä (S03E10)
2012 Tehdas (TV seriál)
Sukeltajat (S01E12)
Tarpeettomat ihmiset (S01E11)
Rytmi-ihmiset (S01E10)
další epizody (8)
2009 Juurikasvua (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Suunnistusta (E12)
Luistelua (E11)
Purjehdusta (E10)
další epizody (11)
2005 Yövuoro (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2004 Sairaskertomuksia (TV seriál)
2003 Irtiottoja (TV seriál)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
2001 Kultakuume.com (TV seriál)
Operaatio Interheil (TV seriál)
1999 Angela ja ajan tuulet (TV seriál)
Jatkoaika (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Ompelijatar
2011 Näin tehtiin Varasto (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Hengittämättä ja nauramatta - scénář, divadelní hra

TV seriály

2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Suunnistusta (E12)
Luistelua (E11)
Purjehdusta (E10)
další epizody (12)

Host

TV pořady

2009 Ne Salmiset (TV pořad)
2005 Pimeä puoli (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky