foto

Jarkko Pajunen

  • nar. 16.9.1970 (50 let)
    Varkaus, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Juhlatunnelma
Tottumiskysymys
2018 Mummola
2016 Onnenonkija
Viimeinen hääpäivä (studentský film)
2015 Finsensus
Kääntöpaikka
Orkesteri: The Everlast (TV film)
Tábor pro dospělé
2013 Miten meistä tuli ystäviä
Vihaan rakastaa sua (studentský film)
2012 Jussi Vares: Vražedné tango
2011 Convict
Enon opetukset (TV film)
2009 Poslední kovboj zůstává
Toinen jalka haudasta
Väärät juuret
2008 Totuus vai tehtävä (studentský film)
2007 Puolueet: Perintölakana
2006 Mogadishu Avenue
Onni von Sopanen
2004 Výrobna dospělých
2003 Nousukausi
2000 Lohdutusseremonia
1998 Ensi tiistaina Brahmsia (studentský film)
1995 Sirpaleita (studentský film)

TV seriály

2020 Keihäsmatkat (TV seriál)
Kauhea kankkunen (E04)
Paras vuosi ikinä (TV seriál)
Neljä geetä aata, heikki möyhyä ja piissi (E04)
2019 Maanantai (TV seriál)
Suden hetki (TV seriál)
Ainut pysyvä on muutos (E08)
SOS (E07)
Kaikki on vaikeaa, kunnes on helppoa (E05)
další epizody (7)
Kummeli esittää: Kontio & Parmas (TV seriál)
Idän ihme (S02E07)
Ekoterroria (S02E06)
Vieras mies tuli taloon (S02E04)
další epizody (4)
2018 Jättekiva (TV seriál)
Koti (S01E09)
Tapakulttuuri (S01E04)
Kummeli esittää: Kontio & Parmas (TV seriál)
Häähumua (S01E10)
Kostaja Otepäästä (S01E08)
Paljastuksia (S01E03)
Hráč: DragonSlayer666 (TV seriál)
Next Level (S02E08)
Marseilles (S02E07)
Itsekäs paska (S02E06)
další epizody (4)
Ex-Onnelliset (TV seriál)
Rakkausisä (S02E12)
Kone-enkeleitä (S02E11)
Painopistekysymys (S02E10)
další epizody (12)
2017 Hráč: DragonSlayer666 (TV seriál)
Jönköping (S01E08)
SparrowKillers (S01E07)
Megaman (S01E03)
Rakkaus ja laki (TV seriál)
Lähimmäisenrakkaus (E03)
2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
Muotoseikkoja (S01E12)
Liitoskipuja (S01E11)
AAA-kuppi (S01E10)
další epizody (12)
2015 Roba (TV seriál)
Kaksoiselämää (S02E05)
2014 Brändärit (TV seriál)
Ässä (E09)
Syke (TV seriál)
Maksaa rahalla (S01E04)
Klikkaa mua (TV seriál)
Minna (S02E03)
2013 Sata lasissa (TV seriál)
Nyt pannaan haiseen (E02)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Antti (S01E01)
Virta (TV seriál)
Outo hedelmä 2/2 (E02)
Outo hedelmä 1/2 (E01)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2008 Ylikävely (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2006 Majakka (TV seriál)
Panttivanki (E02)
2005 Firma (TV seriál)
Kirkon brändi (E06)
Tahdon asia (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (4)
2003 Kumman kaa (TV seriál)
Tipatonta (S01E03)
Venny (TV seriál)
Tyhjyyden aatto (E08)
2001 Vaimonsa mies (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Seitsemäntoista (TV seriál)
Itsenäisyys (E03)
Valta (E02)
Vapaus (E01)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Parasta aikaa (TV seriál)
Virheistä oppii (E10)

Host

TV pořady

2004 Saunavuoro (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky