foto

Anne Kasprik

  • nar. 11.7.1963 (56 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Romeo und Jutta (TV film)
2008 Plötzlich Millionär (TV film)
2007 Místo činu - Past (TV film)
2005 Žabí lamento
2003 Der Preis der Wahrheit (TV film)
Sitte - Flüstertöne, Die (TV film)
2002 Karamuk
2001 Polizeiruf 110 - Kurschatten (TV film)
1998 Kommissare Südwest - Die Lüge (TV film)
1996 Das erste Mal (TV film)
Die Männer vom K3 - Der Deichmörder (TV film)
1995 Bij dál, malé srdce! (TV film)
1993 Barmherzige Schwestern
1992 Eines Tages irgendwann
1991 Der Tangospieler
Der Zwerg im Kopf (TV film)
1990 Drei Wohnungen
Geschichten einer Nacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Falscher Jasmin (TV film)
Polizeiruf 110 - Warum ich... (TV film)
1989 Brauchbarer Mann, Ein
Polizeiruf 110 - Der Wahrheit verpflichtet (TV film)
Polizeiruf 110 - Gestohlenes Glück (TV film)
Princezna Husopaska
1988 Gabriel komm zurück (TV film)
Muž na stromě (TV film)
1987 Einzug ins Paradies (TV film)
Hraběnka Coselová (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Yacht-Jäger (S15E28)
2017 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der richtige Weg (S20E05)
Muttergefühle (S20E03)
2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Freispruch (S13E23)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bewegliche Ziele (S14E18)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Omelette Surprise (S11E18)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Sirenengesang (S16E06)
2012 Wege zum Glück - Spuren im Sand (TV seriál)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Opa zahlt alles (S09E05)
2010 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Gegen den Strom (E38)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Liebe steckt an (S06E15)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Gutes tun (S12E19)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Kunde (S07E09)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Unter Pleitegeiern (S04E11)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Homejacking (S05E03)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Teufelskreis (S07E33)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der letzte Blues (S01E11)
2000 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Tod am Meer (E01)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Bittere Entscheidung (S01E24)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Kein Tod ist wie der andere (E15)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Ztracená v mlze (S03E06)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
Den Tod im Nacken (S01E05)
Die Gang (TV seriál)
Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Mordlust (E06)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Mordslust (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Amok (S01E09)
1994 Die Wache (TV seriál)
Einsatz für Lohbeck (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Die (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
Oppen und Ehrlich (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Blonder Tiger, schwarzer Tango (E138)
Hallo Partner (E133)
1989 Rita von Falkenhain (TV seriál)
1988 Bereitschaft Dr. Federau (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky