foto

Jay Pharoah

  • nar. 14.10.1987 (32 let)
    Chesapeake, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 2 Minutes of Fame
Bad Hair
2019 How to Fake a War
The Best Man Wedding
2018 Back to School Just for Laughs (TV film)
Nepříčetná
2016 Get a Job
Zpívej
2015 Zocelovací kúra
2014 Balls Out
Jízda švárů
Pět nejlepších
2012 Lola Versus
2011 The Cookout 2 (TV film)
2003 Saturday Night Live - Halloween - a.z.

TV seriály

2020 Griffinovi (TV seriál)
Connie's Celica (S18E10)
2019 A Million Little Things (TV seriál)
Goodnight (S02E08)
The Rock (S01E15)
2018 Champaign ILL (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Married with Cancer (S17E01)
2017 Bílá sláva (TV seriál)
Duality (E07)
Wolves (E06)
Life on Mars (E05)
další epizody (7)
BoJack Horseman (TV seriál)
Kolik je hodin? (S04E12)
Ach, ta Kalifornie! (S04E10)
Griffinovi (TV seriál)
Don't Be a Dickens at Christmas (S16E09)
2016 Legends of Chamberlain Heights (TV seriál)
2014 Portlandia (TV seriál)
Ecoterrorists (S04E02)

Dokumentární

2015 Live From New York!

Divadelní záznam

2012 The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky