foto

Jay Pharoah

  • nar. 14.10.1987 (30 let)
    Chesapeake, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Get a Job
Zpívej
2015 Zocelovací kúra
2014 Balls Out
Pět nejlepších
2013 Jízda švárů
2012 Lola Versus
The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
2011 The Cookout 2 (TV film)
2003 Saturday Night Live - Halloween - a.z.
The Best Man Wedding

TV seriály

2017 Bílá sláva (TV seriál)
Duality (E07)
Wolves (E06)
Life on Mars (E05)
další epizody (7)
BoJack Horseman (TV seriál)
What Time Is It Right Now (S04E12)
lovin that cali lifestyle!! (S04E10)
2016 Legends of Chamberlain Heights (TV seriál)
2011 Portlandia (TV seriál)

Dokumentární

2015 Live From New York!

TV pořady

2016 2016 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2015 An SNL Christmas 2015 (TV pořad) - a.z.
Hot Ones (TV pořad)
Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
2014 2014 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2011 Saturday Night Live Special: Backstage (TV pořad) - a.z.
2008 Saturday Night Live: Weekend Update Thursday (TV pořad)
Wendy Williams Show, The (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 BET's Comicview (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace