foto

Eckhardt Bogda

  • nar. 1935

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Beim nächsten Coup wird alles anders (TV film)
1989 Die Irrfahrten des Weihnachtsmannes (TV film)
Polizeiruf 110 - Variante Tramper (TV film)
Schluck und Jau (TV film)
1987 Der Geizige (TV film)
Märchenzirkus (TV film)
1985 Der verzauberte Weihnachtsmann (TV film)
Händel aus Halle (TV film)
1983 Märchenzirkus (TV film)
1982 Dein unbekannter Bruder
1980 Abenteuer mit den Abrafaxen (TV film)
1978 Unser Drache Kasimir (TV film)
1977 Der Stein des Glücks (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Abrechnung (TV film)
1974 Die Richterin (TV film)

TV seriály

1998 Poslední svědek (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1991 Karfunkel (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace