foto

Marina Krogull

  • nar. 21.10.1961 (57 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Tatort - Todesbilder (TV film)
1998 Ärzte: Kinderärztin Leah - Auf der Flucht (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Ein neues Leben (TV film)
1997 Gegen den Strom (TV film)
Napoleon Fritz (TV film)
1993 Klippen des Todes (TV film)
1991 Die Männer vom K3 - Der Vollmondmörder (TV film)
Lord Hansi
1989 Beim nächsten Mann wird alles anders
1988 In guten Händen
Männer vom K3 - Schützenfest, Die (TV film)
Schwarze Obelisk, Der (TV film)
1986 Das Eigentor (TV film)
1985 Pohádka o muži s medvědí kůží
1983 Berühmte Ärzte der Charité: Die dunklen Jahre (TV film)
Ein Häuschen im Grünen (TV film)
Fräulein Mama
Lieber guter Weihnachtsmann (TV film)
Märchenzirkus (TV film)
1982 Konrads Erbtanten (TV film)
Princ za sedmero moři
Wie Bärchen zur Sonne flog
1981 Asta, můj andílek
Berühmte Ärzte der Charité: Krisis (TV film)
Das tapfere Schneiderlein (TV film)
Die verschwundene Madonna (TV film)
Kreuz-As bedeutet Tod (TV film)
Wie wär's mit uns beiden?
1980 Der Direktor (TV film)
Spreelore oder Das heiße Blut
1979 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein reizender Abend (TV film)
Risiko (TV film)
Zwischen zwei Sommern (TV film)
1978 Amor holt sich nasse Füße (TV film)
Anton, der Zauberer
Der Fall Brian O'Hara (TV film)
Leise flehen meine Lieder (TV film)
Polizeiruf 110 - Doppeltes Spiel (TV film)
1977 Julie odvedle (TV film)
1976 Die Forelle (TV film)
Ein altes Modell (TV film)
Lasset die Kindlein... (TV film)
1975 Looping

TV seriály

2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Leinen los für MS Königstein (TV seriál)
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Durchreise (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Insel der Träume (TV seriál)
Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Die Insel (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace