foto

Reinhard Michalke

  • nar. 12.6.1934
    Gleiwitz, Německá říše
  • zem. 17.12.2001 (67 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Die letzte Nacht zum Fürchten (TV film)
Marie Grubbe (TV film)
1989 Konstantin und Alexander (TV film)
1987 Märchenzirkus (TV film)
1986 Bärchens Weihnachtsüberraschung (TV film)
1985 Der Sohn des Schützen (TV film)
Der verzauberte Weihnachtsmann (TV film)
1984 Bärchen sucht den Weihnachtsmann (TV film)
1983 Mann und sein Name, Der (TV film)
Märchenzirkus (TV film)
Wiesenpieper (TV film)
1982 Wie Bärchen zur Sonne flog
1981 Der Springer mit den langen Ohren (TV film)
Märchenzirkus (TV film)
1979 Bärchens Traum (TV film)
Kein Platz für Teufel (TV film)
1978 Die Leute aus dem Roten Ross (TV film)
1977 Bärchens neue Abenteuer (TV film)
1976 Bärchens wundersame Reise (TV film)
Ein verdammt schöner Tag (TV film)
1975 Karlemanns Brücke (TV film)
Případ beze svědků (TV film)
1974 Cibulka heiratet (TV film)
1973 Die Nacht der Barrikaden (TV film)
1972 Báječná žena (TV film)
1970 Tscheljuskin (TV film)
1969 Sehnsucht nach Sabine (TV film)
1968 Der Kristallspiegel (TV film)
Verhör im Gymnasium (TV film)
1967 Der Regenbogen (TV film)
Der Schatten eines Kämpfers (TV film)
Oma und die bösen Buben (TV film)
Unterm Wind der Jahre ... (TV film)
1966 Blaulicht - Ein Mann zuviel (TV film)
1965 Die Himmelfahrt der Galgentoni (TV film)
1964 Verflixte Bande (TV film)
1963 Es geht nicht ohne Liebe (TV film)
Mariana Pineda (TV film)
1960 Das Zaubermännchen
Der Schatten von gestern
Klamné iluze
1959 Beton (TV film)
Senta auf Abwegen
1958 Píseň námořníků
1957 Spielbank-Affäre

TV seriály

1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Verlorene Zeit (E87)
1978 Kapitoly ze života Karla Marxe a Bedřicha Engelse (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Kurschatten (E57)
1976 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nemám co na sebe (E46)
1975 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Heimliche Hände (E40)
1973 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Verurteilt auf Bewährung (E31)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Fall Valentin Erbsand (E19)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)

Divadelní záznam

1981 Die lange Ankunft des Alois Fingerlein (divadelní záznam)
1972 Ich bin einem Mädchen begegnet (divadelní záznam)
1959 Der Alchimist (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky