foto

Heikki Sankari

  • nar. 8.5.1968 (51 let)
    Kaarina, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ulkopuolinen
2006 Kyytipoika (studentský film)
2002 Heinähattu ja Vilttitossu
1997 Juhannustarinoita
1995 Lähtö (studentský film)
Suolaista ja makeaa
1984 Musta hurmio (TV film)

TV seriály

2012 Apinatasavalta (TV seriál)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2004 Käenpesä (TV seriál)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2001 Benner & Benner (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace