foto

Antti Lang

  • nar. 1980

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Nuoret nerot (TV film)
2007 Elää, olla olemassa (studentský film)
Katve (TV film)
2006 Mogadishu Avenue
2005 Lintu sininen (TV film)

TV seriály

2020 Jönneli (TV seriál)
Jättisinikello (E06)
Prinsessan sairaus (E05)
Varas (E04)
další epizody (6)
2018 Tuntematon sotilas (TV seriál)
Petroskoi, Petroskoi (E02)
2013 Nymfit (TV seriál)
Oireita (E07)
2011 Moska (TV seriál)
Mun sananvapaus on isompi kuin sun sananvapaus (E07)
Ne vaikuttaa aluksi ihan ihmisiltä, mutta ne on vain miehiä (E03)
Pane kulta banaani housuusi (E02)
další epizody (4)
Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Isä, poika ja paha henki - osa 2 (E08)
Isä, poika ja paha henki - osa 1 (E07)
2005 Handu pumpulla (TV seriál)
Granu (E11)
2004 Käenpesä (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1997 Ota ja omista (TV seriál)
Sienessä (E30)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky