foto

Dariusz Biskupski

  • nar. 29.6.1964 (54 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Sierpniowe niebo. 63 dni chwały
2010 Létající prasata
2003 Symetrie
2002 Rób swoje, ryzyko jest twoje
2001 6 dni Strusia
Poranek kojota
Smrtící Avalon
1995 Tabatière de l'empereur, La (TV film)
1994 Molba o proščenii
1991 Rozmowy o milosci (TV film)
1989 Lawa. Opowiesc o 'Dziadach' Adama Mickiewicza.
1977 Królowa pszczól

TV seriály

2018 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 8 (S09E08)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Krzyż Walecznych (S02E01)
2007 Cztery poziomo (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
2003 Magiczne drzewo (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Marigold (E11)
Menší zlo (E10)
1987 Dorastanie (TV seriál)
1978 Toša a Tomek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace