foto

Tommy Duggan

  • nar. 22.7.1909
    Irsko
  • zem. 2.11.1998 (89 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Superman II: Verze Richarda Donnera - a.z.
1989 Dáma a zbojník (TV film)
1981 Omen 3: Poslední střetnutí
1980 Milenci na neděli
Superman 2
1976 Destinée de Monsieur de Rochambeau (TV film)
Přichází Satan!
Svatý rok
1973 Senza ragione
1970 Revolucionář
1969 The Adding Machine
Une soirée au bungalow (TV film)
Velký šéf
1966 Monsieur le président-directeur général
My se nehněváme
1964 Coplan prend des risques
1962 Dead Man's Evidence
Stranglehold
1961 Don't Bother to Knock
Fury at Smugglers' Bay
Gorgo
1960 And the Same to You
Tarzan the Magnificent
1956 The Vagabond King
1954 Destination Milan
Happy Ever After
The Belles of St. Trinian's
1953 Genie, The
There Was a Young Lady
1951 Lady Godiva Rides Again
1950 The Elusive Pimpernel
1948 Bonnie Prince Charlie
Good Time Girl
1946 Otázka života a smrti
1944 Výlet do XVI. století
1942 Flying Fortress
The Day Will Dawn
Thunder Rock
1941 Dangerous Moonlight

TV seriály

1995 Father Ted (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 One by One (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
1967 Never Mind the Quality, Feel the Width (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Vendetta (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 The Pursuers (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 William Tell (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
Rendezvous (TV seriál)
The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace