foto

Riku Korhonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ticho
2007 Tali-Ihantala 1944
2005 Varpuset (TV film)
1999 Mennyt heinäkuu (TV film)

TV seriály

2012 Roba (TV seriál)
Töölö (S01E08)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Vielä kerran (E12)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
2004 Headhunters (TV seriál)
1999 Salatut elämät (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace