foto

Mika Räinä

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nuotin vierestä
2011 Risto
Syvälle salattu
2006 Kalteva torni
Mogadishu Avenue
2004 Láska je láska
2002 Sankarit
2001 Rölli a lesní duch

TV seriály

2011 Risto (TV seriál)
2010 Parasta aikaa (TV seriál)
Virheistä oppii (E10)
Sisaruskateutta (E09)
Äidin huoli (E08)
další epizody (8)
2009 Parasta aikaa (TV seriál)
Maailman paras äiti (E01)
2008 Suojelijat (TV seriál)
Noora - mustaa ja valkoista (E09)
Merituuli - isänsä ja veljensä vartija (E04)
Tukka Auki (TV seriál)
Irtiotto (E12)
Rajua rakkautta (E09)
Vauvakuumetta (E02)
2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2004 Saunavuoro (TV pořad)

Host

TV pořady

2005 Jopet-show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace