foto

Jorma Karlstedt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 I Need My Space
Nuotin vierestä
Teidät tuomitaan elinkautiseen
2015 Handgun: A Case of Erectile Dysfunction
Juha (studentský film)
My Dear Friend
Night Goes Long
2014 Back to business (studentský film)
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
Vše pro vlast
2012 Index lásky

TV seriály

2019 Pää edellä (TV seriál)
Jätkät ei osaa pitää hauskaa (E08)
2018 Ratamo (TV seriál)
Pääministeri (E01)
Sunnuntailounas (TV seriál)
Palkinto (S01E10)
2017 Hráč: DragonSlayer666 (TV seriál)
Fetasalaatti (S01E02)
2016 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Ihon alla (TV seriál)
Koukussa (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Mustat lesket (TV seriál)
Koditon, rahaton, perheetön (S02E03)
Pippelin muotoinen boli-boli (S02E02)
"Joku haluaa meidät hengiltä" (S02E01)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Kulttuurikysymys (S01E04)
Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Ansa (E01)
Koukussa (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
2014 Brändärit (TV seriál)
Koira (E02)
Ihan sama (TV seriál)
Olet ajatustesi näköinen (E05)
Mustat lesket (TV seriál)
Nollaykkönen (S01E01)
2013 #lovemilla (TV seriál)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Käsi sydämellä (E11)
Kimmo (TV seriál)
Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Roba (TV seriál)
Muskettisoturit (S01E10)
Jätehuoltoa (S01E09)
Töölö (S01E08)
další epizody (9)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Valtiopeli 1863 (TV film)

Host

TV pořady

2014 Myllyrinne Company (TV pořad)
2013 Poliisit - kotihälytys (TV pořad)
2012 Märät säpikkäät (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky