foto

Tatu Mönttinen

  • nar. Vantaa, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Daemonia Neurofunk
2011 Ticho
2009 Havukka-ahon ajattelija
2007 Deadlock
Tali-Ihantala 1944
1999 Mennyt heinäkuu (TV film)
1995 Huuto

TV seriály

2018 Tuntematon sotilas (TV seriál)
Komea on alku (E01)
2017 Downshiftaajat (TV seriál)
Kutsumattomia vieraita (S02E10)
2016 Sorjonen (TV seriál)
Nainen järvessä 2/2 (S01E09)
Nainen järvessä 1/2 (S01E08)
Syke (TV seriál)
Aivokemiaa (S03E01)
2015 Haamukirjoittaja (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Roba (TV seriál)
Tuoretta verta (S02E03)
2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Kahdesta pahasta (E06)
1996 Ilman kavaluutta (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace