foto

Juha-Pekka Mikkola

  • nar. 23.12.1975 (43 let)
    Raisio, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Veljeni vartija
2017 Sosiaalinen yhteys
2016 Crime Alley (amatérský film)
Onnenonkija
Pussauskoppi (studentský film)
2015 Amanda ja Tomi
Evä (studentský film)
Perheenjakaja
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
Ella ja kaverit 2 - Paterock
Klauni
Romanssi
Vihaan rakastaa sua (studentský film)
2012 Bittersweet (studentský film)
Hankikanto (studentský film)
U.F.K.
Valkoinen pyyhe
2011 Eetu ja Konna
2010 The Killing Circle (studentský film)
2009 Joulukuusivarkaat (TV film)
Missä on missä?
Pitkä tie
2008 Taivas ja Helsinki 2018 (studentský film)
2006 Lintu (studentský film)
2003 Kohtalon kirja (studentský film)
2002 Luokkajuhla (TV film)

TV seriály

2018 Donna (TV seriál)
Malja rakkaudelle (S01E10)
Mestarirakastaja (S01E07)
Viininenä (S01E04)
další epizody (6)
HasBeen (TV seriál)
Risteily (S02E05)
2017 Syke (TV seriál)
Elä ja anna toisen kuolla (S04E06)
Kymmenen sormea ja varvasta (S04E05)
Biohakkeri (S04E03)
další epizody (4)
2016 Bitwisards (TV seriál)
Sekasin (TV seriál)
Sorjonen (TV seriál)
Loppupeli 2/2 (S01E11)
Loppupeli 1/2 (S01E10)
Syke (TV seriál)
Paratiisi (S03E09)
Laitataklaus (S03E08)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Ansa (E01)
Koukussa (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 1 (S01E01)
Pintaa syvemmältä (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Syke (TV seriál)
Joulumaa (S02E10)
Lumetta (S02E09)
Pieni potilas (S02E08)
další epizody (8)
2014 Syke (TV seriál)
Julkinen eläin (S01E08)
Pappi, lääkäri, kuppari (S01E07)
Maa on syanoottinen laulu (S01E06)
další epizody (7)
Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Mysteerimies (E12)
Käsi sydämellä (E11)
Totta joskus tulevaisuudessa (E03)
další epizody (4)
Roba (TV seriál)
Ei mitään salattavaa (S01E01)
2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Hermovaurio (E05)
2008 Katso ihmistä (TV seriál)
Toinen osa (E02)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kuninkaan portti (S01E07)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Valtiopeli 1863 (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Romanssi
2012 U.F.K.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Romanssi

Host

TV pořady

2002 Runoraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace