foto

Teemu Palosaari

  • nar. 16.2.1978 (41 let)
    Kittilä, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Backwood Madness
2009 Levoton rauha (TV film)
Pihalla
2007 Maan mitta (TV film)
Tali-Ihantala 1944
2005 Slib
1999 Zlatá horečka v Laponsku

TV seriály

2018 Sorjonen (TV seriál)
Kolíbka (část druhá) (S02E06)
2015 Haamukirjoittaja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Syke (TV seriál)
Laimeat lääkkeet (S01E10)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
Vastaparit (TV seriál)
2008 Tukka Auki (TV seriál)
Tyhjiössä (E10)
2001 Siamin tytöt (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
1999 Salatut elämät (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2018 Reima Räiske (TV seriál)

TV pořady

2018 Tiedonjyvä (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2018 Tiedonjyvä (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2018 Tiedonjyvä (TV pořad)

Host

TV pořady

2008 Biisikärpänen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky