foto

Wilfried Pucher

  • nar. 10.7.1940 (78 let)
    Heinsberg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Son
2016 Stadtlandliebe
2013 Ďáblovy zlaté vlasy (TV film)
2010 Der Eintänzer (studentský film)
2006 Die Frau des Heimkehrers (TV film)
Eine Stadt wird erpresst (TV film)
2005 Ein starkes Team - Lebende Ziele (TV film)
Lauras Wunschzettel (TV film)
2004 Jantarový talisman (TV film)
Liebe auf Bewährung (TV film)
1999 Das Schloß meines Vaters (TV film)
Ich habe nein gesagt (TV film)
1998 Tödliche Diamanten (TV film)
1995 Nikolaikirche (TV film)
1992 Scheusal (TV film)
1991 Der Staatsanwalt hat das Wort - Verliebt - verloren (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Fall Preibisch (TV film)
Polizeiruf 110 - Thanners neuer Job (TV film)
Polizeiruf 110 - Zerstörte Hoffnung (TV film)
1990 Die Generalin seiner Majestät (TV film)
Marie Grubbe (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod durch elektrischen Strom (TV film)
Selbstversuch
Staatsanwalt hat das Wort - Hallo Partner, Der (TV film)
1989 Grüne Hochzeit
Ich, Thomas Müntzer, Sichel Gottes (TV film)
Polizeiruf 110 - Katharina (TV film)
Zum Teufel mit Harbolla
1988 Der Staatsanwalt hat das Wort - Wo mich keiner kennt (TV film)
Die Bestie (TV film)
Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
Präriejäger in Mexiko: Benito Juarez
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort - Unbefleckte Empfängnis (TV film)
Erste Reihe, Die (TV film)
Hraběnka Coselová (TV film)
Letzte Begegnung, Die (TV film)
Zwei leere Stühle (TV film)
1986 Blonder Tango
Kalter Engel (TV film)
Polizeiruf 110 - Gier (TV film)
Polizeiruf 110 - Parkplatz der Liebe (TV film)
Školní strašidýlko
1985 Der Sohn des Schützen (TV film)
Weiße Wolke Carolin
1984 Auf dem Sprung
Flieger (TV film)
Polizeiruf 110 - Inklusive Risiko (TV film)
Sonderbare Liebe, Eine
1983 Berühmte Ärzte der Charité: Die dunklen Jahre (TV film)
Kopf und Herz (TV film)
Polizeiruf 110 - Es ist nicht immer Sonnenschein (TV film)
Zauber um Zinnober
1982 Berühmte Ärzte der Charité: Arzt in Uniform (TV film)
Ein Tag aus Goethes Kindheit
Lieben Sie Träume? (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Ich bin Joop van der Dalen, Der (TV film)
Znepokojení
1981 Polizeiruf 110 - Alptraum (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Schweigsame (TV film)
1980 Clausewitz - Lebensbild eines preußischen Generals (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Nach der Scheidung (TV film)
Gwiazdy poranne
Ich will nach Hause (TV film)
Polizeiruf 110 - Vergeltung? (TV film)
1979 Alaska-Kids großer Coup (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Zur Feier des Tages (TV film)
Die Birke da oben (TV film)
Polizeiruf 110 - Tödliche Illusion (TV film)
1978 Der zweite Mann (TV film)
Hrst naděje
Jugendweihe (TV film)
1977 Dantons Tod (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Wenig gebraucht - fast neu (TV film)
Haydn in London (TV film)
1976 Ein verdammt schöner Tag (TV film)
Modré světlo
Polizeiruf 110 - Bitte zahlen (TV film)
1975 Damals in Sevilla
Případ beze svědků (TV film)
1974 Der Sandener Kindermordprozeß (TV film)
Mein blauer Vogel fliegt
Siebzehn Brote (TV film)
1973 Das liebe, alte Haus (TV film)
1972 Der Herr Ornifle (TV film)
Polizeiruf 110 - Minuten zu spät (TV film)
Prof. Dr. med. Maria Fabian (TV film)
Tekumseh
Testfall (TV film)
Wo Möwen stürzen - Wale ziehn (TV film)
1971 Der Staatsanwalt hat das Wort - Anatomie eines Unfalls (TV film)
Statečný Osceola
Unerwarteter Besuch (TV film)
1970 Fiete Stein (TV film)
Heiner Fink (TV film)
1963 Jupitersinfonie (TV film)

TV seriály

2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
Johanna (TV seriál)
1988 Bereitschaft Dr. Federau (TV seriál)
1987 Fridolin (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Dokumentární

2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace