foto

Wilfried Pucher

  • nar. 10.7.1940 (80 let)
    Heinsberg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Son
2016 Stadtlandliebe
2013 Ďáblovy zlaté vlasy (TV film)
2010 Der Eintänzer (studentský film)
2006 Die Frau des Heimkehrers (TV film)
Eine Stadt wird erpresst (TV film)
2005 Lauras Wunschzettel (TV film)
2004 Jantarový talisman (TV film)
Liebe auf Bewährung (TV film)
1999 Das Schloß meines Vaters (TV film)
Ich habe nein gesagt (TV film)
1998 Tödliche Diamanten (TV film)
1995 Nikolaikirche (TV film)
1992 Scheusal (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Der Fall Preibisch (TV film)
Polizeiruf 110 - Thanners neuer Job (TV film)
Polizeiruf 110 - Zerstörte Hoffnung (TV film)
1990 Die Generalin seiner Majestät (TV film)
Marie Grubbe (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod durch elektrischen Strom (TV film)
Selbstversuch
1989 Grüne Hochzeit
Ich, Thomas Müntzer, Sichel Gottes (TV film)
Polizeiruf 110 - Katharina (TV film)
Zum Teufel mit Harbolla
1988 Die Bestie (TV film)
Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
Präriejäger in Mexiko: Benito Juarez
1987 Erste Reihe, Die (TV film)
Hraběnka Coselová (TV film)
Letzte Begegnung, Die (TV film)
Zwei leere Stühle (TV film)
1986 Blonder Tango
Kalter Engel (TV film)
Polizeiruf 110 - Gier (TV film)
Polizeiruf 110 - Parkplatz der Liebe (TV film)
Školní strašidýlko
1985 Der Sohn des Schützen (TV film)
Weiße Wolke Carolin
1984 Auf dem Sprung
Flieger (TV film)
Polizeiruf 110 - Inklusive Risiko (TV film)
Sonderbare Liebe, Eine
1983 Berühmte Ärzte der Charité: Die dunklen Jahre (TV film)
Kopf und Herz (TV film)
Polizeiruf 110 - Es ist nicht immer Sonnenschein (TV film)
Zauber um Zinnober
1982 Berühmte Ärzte der Charité: Arzt in Uniform (TV film)
Ein Tag aus Goethes Kindheit
Lieben Sie Träume? (TV film)
Znepokojení
1981 Polizeiruf 110 - Alptraum (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Schweigsame (TV film)
1980 Clausewitz - Lebensbild eines preußischen Generals (TV film)
Gwiazdy poranne
Ich will nach Hause (TV film)
Polizeiruf 110 - Vergeltung? (TV film)
1979 Alaska-Kids großer Coup (TV film)
Die Birke da oben (TV film)
Polizeiruf 110 - Tödliche Illusion (TV film)
1978 Der zweite Mann (TV film)
Hrst naděje
Jugendweihe (TV film)
1977 Dantons Tod (TV film)
Haydn v Londýně (TV film)
1976 Ein verdammt schöner Tag (TV film)
Modré světlo
Polizeiruf 110 - Bitte zahlen (TV film)
1975 Damals in Sevilla
Případ beze svědků (TV film)
1974 Der Sandener Kindermordprozeß (TV film)
Mein blauer Vogel fliegt
Siebzehn Brote (TV film)
1973 Das liebe, alte Haus (TV film)
1972 Der Herr Ornifle (TV film)
Polizeiruf 110 - Minuten zu spät (TV film)
Prof. Dr. med. Maria Fabian (TV film)
Tekumseh
Testfall (TV film)
Wo Möwen stürzen - Wale ziehn (TV film)
1971 Statečný Osceola
Unerwarteter Besuch (TV film)
1970 Fiete Stein (TV film)
Heiner Fink (TV film)
1963 Jupitersinfonie (TV film)

TV seriály

2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Kaffeefahrt (S04E14)
2005 Správná dvojka (TV seriál)
Lebende Ziele (E29)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Im letzten Moment (S02E18)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Verliebt – verloren (E140)
1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Hallo Partner (E133)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
Johanna (TV seriál)
Ideen müsste man haben (E07)
Der Zugvogel (E04)
Ein Thüringer in Berlin (E03)
další epizody (4)
1988 Bereitschaft Dr. Federau (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wo mich keiner kennt (E124)
1987 Fridolin (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Unbefleckte Empfängnis (E111)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1982 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ich bin Joop van der Dalen (E84)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
1980 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nach der Scheidung (E69)
1979 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Zur Feier des Tages (E66)
1978 Kapitoly ze života Karla Marxe a Bedřicha Engelse (TV seriál)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wenig gebraucht - fast neu (E51)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Anatomie eines Unfalls (E20)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky