foto

Wolfgang Dehler

  • nar. 2.11.1936
    Beucha, Německá říše
  • zem. 25.4.2003 (66 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Solo für Ben
1999 Nic než pravdu
1998 Abgehauen (TV film)
1991 Das hölzerne Schloss (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein verhängnisvoller Verdacht (TV film)
Vier Verrückte (TV film)
1990 Die letzte Nacht zum Fürchten (TV film)
Rheinsberg (TV film)
Unerwartete Bescherung (TV film)
Zeitzünder (TV film)
1989 Der Staatsanwalt hat das Wort - Noch nicht zu Hause (TV film)
Polizeiruf 110 - Trio zu viert (TV film)
1988 Muž na stromě (TV film)
1987 Altes Herz geht auf die Reise (TV film)
Bebel und Bismarck (TV film)
Mein Leopold (TV film)
Polizeiruf 110 - Die alte Frau im Lehnstuhl (TV film)
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein todsicherer Tip (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Traum des Vergessens (TV film)
1984 Der Mexikaner Felipe Rivera (TV film)
Der alte Hund und der Wolf
Koritke (TV film)
Zeitzünder (TV film)
1983 Der entführte Prinz (TV film)
Kopf und Herz (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Selbstbetrug (TV film)
So wie du lebst (TV film)
1982 Romance a Amélií
1981 Berühmte Ärzte der Charité: Krisis (TV film)
Spravedliví z Kummerowa
1980 Dach überm Kopf
Kunstraub (TV film)
Max und siebeneinhalb Jungen
Všechna moje děvčata
1979 Ende vom Lied (TV film)
Jeder singt auf seine Weise
1978 Brandstellen
Das gestörte Fest
Kaspar geht nach Hohenstein
Vier Tropfen (divadelní záznam)
1977 Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 2 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 3 (TV film)
Láska a královna (TV film)
Schusterjunge Zwirnchen
1976 Auf der Suche nach Gatt (TV film)
Die Entführung (TV film)
Hosteska
Strategie der Träume (TV film)
1975 Die Spuren des Helfried Pappelmann (TV film)
1974 Alwin auf der Landstraße
Der Sandener Kindermordprozeß (TV film)
Nepodařená kalkulace (TV film)
Smrt profesora (TV film)
Zwischen vierzig und fünfzig (TV film)
1973 Eva und Adam oder Privat nach Vereinbarung (TV film)
1972 Anfang am Ende der Welt
Don Juan (TV film)
Gartenparty (TV film)
Lützower
Romanze für einen Wochentag (TV film)
1970 Denn ich sah eine neue Erde (TV film)
Die Nächte des Zorns (TV film)
1969 Absender gesucht (TV film)
1968 Der Geizige (TV film)

TV seriály

2002 Paradiso (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1987 Mensch Hermann (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1979 Die Lange Straße (TV seriál)
1978 Gefährliche Fahndung (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
Neviditelné hledí (TV seriál)
1972 Světlo černé svíčky (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Sankt Urban (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace