foto

Rolf Börjlind

  • nar. 7.10.1943 (75 let)
    Västra Skrävlinge, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Arne Dahl: Zlá krev (TV film)
2011 Arne Dahl: Misterioso (TV film)
2005 Kocken
1999 Dödlig drift
1995 Valkoisia valheita
Älskar älskar inte
1994 Yrrol
1986 Morrhår & ärtor
1983 Kalabaliken i Bender
1981 Varn!ng för Jönssonligan

TV seriály

2018 Springfloden (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Springfloden (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2012 Arne Dahl: Až na vrchol hory (TV seriál)
Arne Dahl: Evropské blues (TV seriál)
Arne Dahl: Velké vody (TV seriál)
2010 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Žena v dřevěné rakvi (S04E02)
2009 Morden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Det tysta skriket (S03E07)
Den svaga länken (S03E06)
2006 Wallander (TV seriál)
Täckmanteln (S01E09)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Gamen (S03E03)
2002 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Pojken i glaskulan (S02E07)
Enslingen (S02E04)
Kartellen (S02E03)
další epizody (4)
2001 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Beckova pomsta (S02E01)
1998 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Monstret (S01E06)
Mannen med ikonerna (S01E02)
1997 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Spår i mörker (S01E08)
Pensionat Pärlan (S01E05)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Dödlig drift

Spisovatelská filmografie

TV seriály

2018 Springfloden (TV seriál) - kniha
Episode 10 (S02E10) - kniha
Episode 9 (S02E09) - kniha
Episode 8 (S02E08) - kniha
další epizody (10)
2016 Springfloden (TV seriál) - kniha
Episode 10 (S01E10) - kniha
Episode 9 (S01E09) - kniha
Episode 8 (S01E08) - kniha
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace