foto

Katja Watkins

  • nar. 19.7.1952 (66 let)
    Enskede, Stockholms län, Švédsko

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Guldbaggen

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Tulen morsian
2015 Léto '92
2013 Förtroligheten
2012 Poslední věta
2011 Šimon a duby
2010 Král z ostrova Bastøy
2008 Himlens hjärta
Věčné okamžiky Marie Larssonové
2006 Heartbreak Hotel
2005 O krok vzad
Z úst do úst
2001 Jako bílý sníh
Villospår (TV film)
2000 Pelle Svanslös och den stora skattjakten
1999 Magnetisørens femte vinter
Trettondagsafton (TV film)
1995 Valkoisia valheita
1993 Sunes sommar
1987 Nionde kompaniet

TV seriály

2010 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Žena v dřevěné rakvi (S04E02)
2009 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: V oku bouře (S04E01)
2008 Wallander (TV seriál)
O krok pozadu (S01E03)
Firewall (S01E02)
Na špatné stopě (S01E01)
2007 Höök (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
I Guds namn (S03E08)
Det tysta skriket (S03E07)
Den japanska shungamålningen (S03E05)
2006 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Advokaten (S03E04)
Gamen (S03E03)
Flickan i jordkällaren (S03E02)
další epizody (4)
2002 Bella bland kryddor och kriminella (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Sista vittnet (S02E08)
Pojken i glaskulan (S02E07)
Annonsmannen (S02E06)
další epizody (7)
2001 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Beckova pomsta (S02E01)
2000 Labyrinten (TV seriál)
1997 Pelle Svanslös (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1992 Kvällspressen (TV seriál)
1990 Den svarta cirkeln (TV seriál)
S*M*A*S*H (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace