foto

Hans-Joachim Hanisch

  • nar. 12.8.1928 (92 let)
    Koblenz, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Wie ein Vogel im Schwarm (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Der Fund (TV film)
1988 Mensch, mein Papa...!
1987 Altes Herz geht auf die Reise (TV film)
1986 Das Eigentor (TV film)
Die Suche nach dem goldenen Vlies
Polizeiruf 110 - Gier (TV film)
1985 Die Wäscherin von Portillon (TV film)
Gaukelbrüder (TV film)
Männerwirtschaft (TV film)
1984 Ach du meine Liebe (TV film)
Der Lumpenmann (TV film)
Der doppelte Schöne (TV film)
Die schöne Kurtisane (TV film)
1983 Ein Mann zum Heiraten (TV film)
Es geht einer vor die Hunde (TV film)
Lieber guter Weihnachtsmann (TV film)
Vilka se zahradou (TV film)
Wiesenpieper (TV film)
1982 Meine Frau macht mich verrückt (TV film)
1981 Die Erbschaft (TV film)
Martin XIII. (TV film)
Streichquartett (TV film)
Warum gerade Hubert! (TV film)
1980 Canasta (TV film)
Dach überm Kopf
Grenadier Wordelmann (TV film)
1979 Damenkrieg (TV film)
Pinselheinrich (TV film)
Vražda bez důkazů
Waldfrieden + Gelähmte Schwingen (TV film)
1978 Das Gemeinschaftszimmer (TV film)
Ein Kinderheim (TV film)
Ein gemütlicher Abend (TV film)
1977 Das Lügentrio (TV film)
Der rasende Roland (TV film)
Die Millionen des Knut Brümmer (TV film)
Ernst Schneller (TV film)
Polizeiruf 110 - Des Alleinseins müde (TV film)
1976 Der Lampenschirm (TV film)
Nelken in Aspik
Netvor ze Samarkandu (TV film)
Polizeiruf 110 - Vorurteil? (TV film)
1975 Das große ABC (Monsieur Topaze) (TV film)
Toggenburger Bock (TV film)
1974 Alle Haare wieder (TV film)
Cibulka heiratet (TV film)
Das geheimnisvolle Doppelleben des Edgar Fabian (TV film)
Tilla a správce hradu (TV film)
1973 Der Floh im Ohr (TV film)
Zweite Leben des F.W.G. Platow, Das
1972 Der Herr Ornifle (TV film)
Ein Kugelblitz aus Eberswalde (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispie - Der Fall Brühne-Fehrbach (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein bisschen Alibi (TV film)
1971 Der Arzt wider Willen (TV film)
1969 Minna von Barnheim oder Das Soldatenglück (TV film)
Na cestě k Leninovi
1967 Die Hose (TV film)
Šel sám (TV film)
1966 Der arme Konrad (TV film)
Kein Platz für Gereke (TV film)
Útěk do mlčení
1965 Die Himmelfahrt der Galgentoni (TV film)
Dobrodružství Wernera Holta
Eisenjustavs dollste Fuhre (TV film)
1964 Der Neue - Teil 2 (TV film)
Die Maskierten (TV film)
Rozdělené nebe
1963 Das Stacheltier - Der vorbildliche Ehemann
Der Neue - Teil 1 (TV film)
Ein Mann und sein Schatten (TV film)
Tote reden nicht (TV film)
1962 Die heilige Johanna (TV film)
Ist doch kein Wunder (TV film)
1960 Menschen von Budapest (TV film)
Nebel (TV film)
1959 Das Lügenschloß (TV film)
Wenn die Nacht kein Ende nimmt (TV film)
1958 Volpone (TV film)
1956 Der weiche Artur
Nekrassow (TV film)
1950 Chladné srdce

TV seriály

1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1980 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein sympathischer junger Mann (E70)
1975 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Odstřel (E43)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)

Dokumentární

1962 Filmmagazin Nr. 2 - Achtung 8x aufgeblendet - a.z.

Divadelní záznam

1967 Mirandolina (divadelní záznam)
1960 Der Diener zweier Herren (divadelní záznam)
1958 Die unadelige Gräfin (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky