foto

Achim Schelhas

  • nar. 1977
    Prien am Chiemsee, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Alle meine Lieben (TV film)
2008 Machan
2007 100 Sachen
2004 Crazy Canucks (TV film)
2003 Mutter Courage und ihre Kinder (TV film)
2002 Ich gehöre dir (TV film)

TV seriály

2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Neue Wege (S03E12)
Die Qual der Wahl (S03E11)
další epizody (13)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Das Angebot (S02E13)
Der Rückschlag (S02E12)
Der Besuch (S02E11)
další epizody (13)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Wenn das nur gut geht! (S01E13)
Glück im Unglück (S01E12)
Ausflug mit Folgen (S01E11)
další epizody (13)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky