foto

Nova Meierhenrich

  • nar. 25.12.1973 (46 let)
    Ahlen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Unter deutschen Betten
2014 Leichenschmaus (studentský film)
2012 Schief gewickelt (TV film)
2010 Po čem muži touží (TV film)
2009 Unter Bauern
2007 Die ProSieben Märchenstunde: Die Prinzessin auf der Erbse - Qual der Wahl royal (TV film)
2005 Nick Knatterton - Der Film
2001 Der Club der grünen Witwen (TV film)

TV seriály

2017 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Mikrowellen (S01E06)
2015 Nachtschicht (TV seriál)
Wir sind alle keine Engel (E12)
2014 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Der König ist tot (E49)
2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Schachmatt (S08E14)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Streng gehütete Geheimnisse (S15E04)
2011 Herzflimmern (TV seriál)
2009 Zeit der Entscheidung - Die Soap Deiner Wahl (TV seriál)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.

Host

TV pořady

2008 Bravo tv (TV pořad)
2006 ClipCharts (TV pořad)
Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2005 Dings vom Dach (TV pořad)
2001 Blond am Freitag (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky