foto

Anne Kirkbride

  • nar. 21.6.1954
    Oldham, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.1.2015 (60 let)
    Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Forty Years On Coronation Street (TV film)
1999 Wetty Hainthropp Investigates (TV film)
1998 Women of Coronation Street - a.z.

TV seriály

1998 The Royle Family (TV seriál) - a.z.
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film)
2003 Coronation Street Secrets (TV seriál)
2001 Mike Baldwin & Me (TV film)

Host

TV pořady

2008 All Star Mr & Mrs (TV pořad)
2004 Big Fat Quiz of the Year, The (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
1998 So Graham Norton (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace