foto

Michaela Nosková

  • nar. 21.2.1983 (34 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)

Dokumentární

2016 Bravó, pane dirigente (koncert)
2014 Václav Noid Bárta (koncert)

TV pořady

2015 Poslední zhasne (TV pořad)
2014 Královny popu - Pocta legendám (TV pořad)
2010 VIP zprávy (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
2005 Inbox (TV pořad)
2004 Česko hledá SuperStar (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace