foto

Dennis Mojen

  • nar. 1993
    Hamburk, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lotta & der schöne Schein (TV film)
Traumfabrik
2018 Extraklasse (TV film)
Nord bei Nordwest - Waidmannsheil (TV film)
Polizeiruf 110 - Crash (TV film)
Wach
2017 Brüder (TV film)
2016 Nirgendwo
UFO - Es ist hier
Wann endlich küsst Du mich?
2015 Tatort - Der Himmel ist ein Platz auf Erden (TV film)
2014 Ausflug, Der
2013 Arnes Nachlass (TV film)
2011 Annas Erbe (TV film)
Der Weihnachtsmuffel (TV film)
Isenhart: Legenda o rytíři (TV film)
2010 Poll
2009 Summertime Blues

TV seriály

2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus der Deckung (S16E20)
Kobra 11 (TV seriál)
Volný pád (S22E18)
2016 Fanny und ... (TV seriál)
Fanny und die gestohlene Frau (E02)
Morgen hör ich auf (TV seriál)
2015 Unter Gaunern (TV seriál)
2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
Die Chefin (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Pozdě bycha honit (S04E10)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky