foto

Max Hegewald

  • nar. 20.8.1991 (29 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Meine Nachbarn mit dem dicken Hund (TV film)
2018 Extraklasse (TV film)
2017 Katie Fforde: Srdeční záležitost (TV film)
Ovoce a zelenina
2016 Die Kinder meines Bruders (TV film)
Shakespeares letzte Runde (TV film)
2015 Nahý mezi vlky (TV film)
2014 Mord am Höllengrund (TV film)
Zu mir oder zu dir? (TV film)
2013 Arnes Nachlass (TV film)
Polizeiruf 110 - Der verlorene Sohn (TV film)
Střepy v parku
Und morgen mittag bin ich tot
Wenn es am schönsten ist (TV film)
2012 Vatertage - Opa über Nacht
2010 Der Mauerschütze (TV film)
2009 Keine Angst (TV film)
Résiste - Aufstand der Praktikanten
2008 Rosa Roth - Der Fall des Jochen B. (TV film)

TV seriály

2019 Vraždy na severu (TV seriál)
Selbstlos (S06E02)
2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
Wasserleiche (E01)
WaPo Bodensee (TV seriál)
Verschwunden (S02E05)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die Seele ist unsterblich (S09E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der einzige Ausweg (S17E03)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Fehler im System (S20E32)
2016 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Die entscheidenden Sekunden (S02E27)
2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Die Illuminaten (S01E04)
Jezero Weissensee (TV seriál)
Einer von uns (S03E03)
Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Realitní makléř (E12)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
Jezero Weissensee (TV seriál)
Morgenluft (S02E06)
Der Überfall (S02E05)
Liebe ist stärker als der Tod (S02E04)
další epizody (5)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2011 Správná dvojka (TV seriál)
Tödliches Schweigen (E48)
2010 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Wenn alles zerbricht (E13)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Terra X: Ein Tag in ... (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Nachtschattengewächse (studentský film)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky