foto

Paul Mantee

  • nar. 9.1.1931
    San Francisco, California, USA
  • zem. 7.11.2013 (82 let)
    Canoga Park, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Orbit
1995 Apollo 13
1994 Hrůza pod zemí
Návrat Cagneyové a Laceyové (TV film)
1993 Dračí život Bruce Lee
1992 Iluze (TV film)
1985 First Strike
Promises to Keep (TV film)
1983 Dívka k pronajmutí (TV film)
1981 Death Ray 2000 (TV film)
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
Fugitive Family (TV film)
1979 Velký Santini
When Hell Was in Session (TV film)
1978 The Manitou
Wolf Lake
1977 Den zvířat
The Greatest
1976 Helter Skelter (TV film)
W. C. Fields and Me
1975 Framed
Útěk z vězení
1974 Big Rose: Double Trouble (TV film)
Healers, The (TV film)
1973 Call to Danger (TV film)
Cry Rape (TV film)
That Man Bolt
1972 Adventures of Nick Carter (TV film)
1969 Koně se také střílejí
1967 Man Called Dagger, A
1966 An American Dream
1964 Blood on the Arrow
Robinson Crusoe na Marsu
1959 Battle of the Coral Sea
1958 Onionhead

TV seriály

1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pie (S05E15)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1988 Heartbeat (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Lottery! (TV seriál)
Masquerade (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Yellow Rose, The (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantastická cesta (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Logan's Run (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Gemini Man (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
Mobile One (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Assignment Vienna (TV seriál)
Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
Rango (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Preview Tonight (TV seriál)
Tammy Grimes Show, The (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)

Dokumentární

1967 Lionpower From MGM

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace