foto

Jon Cedar

  • nar. 22.1.1931
    Detroit, Michigan, USA
  • zem. 14.4.2011 (80 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Love Shack
1997 Asteroid (TV film)
Vražedné pomyšlení
1994 Snímek na tělo
1992 Interceptor
1990 Za ranního rozbřesku (TV film)
1988 FBI v sukních
Posel smrti
1987 Láska a válka (TV film)
1983 I Want to Live (TV film)
Second Thoughts
1981 Kiss Daddy Goodbye
Na život a na smrt
1979 Concorde - Letiště 1979
1978 The Manitou
1977 Den zvířat
Kozoroh 1
1976 Nepřemožitelný bukanýr
Time Travelers (TV film)
1975 Stowaway to the Moon (TV film)
1974 Foxy Brownová
Healers, The (TV film)
Larry (TV film)
Poprava vojína Slovika (TV film)
1973 Trpasličí gang
1969 Wake Me When the War Is Over (TV film)
1964 Shell Shock
1963 Quick and the Dead, The

TV seriály

2005 The Inside (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hate the Picture, Love the Frame (S02E10)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 Kořeny: Další pokolení (TV seriál)
Part VI (1939–1950) (E06)
Lazarus Syndrome, The (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Vraždit není dovoleno (S03E11)
1974 Lincoln (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 The Manitou

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky