foto

Patrick Catalifo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Meurtres à Brides-les-Bains (TV film)
2017 Karbon
2014 Borderline (TV film)
2013 C'est pas de l'amour (TV film)
2012 Adouna: La vie, le monde (TV film)
2011 Gang Story
La France qui se lève tôt
Le Jour de la grenouille
Mám strach zapomenout (TV film)
2010 Fracture (TV film)
La très excellente et divertissante histoire de François Rabelais (TV film)
2008 Enfants d'Orion, Les (TV film)
Guy Môquet, un amour fusillé (TV film)
Le Parloir
2007 Année suivante, L'
2006 Homme de ta vie, L' (TV film)
Louve, La (TV film)
Poussière d'amour (TV film)
Prezident
Temná minulost (TV film)
Špatně rozdané karty (TV film)
2005 3 jours en juin (TV film)
Imposture
2004 Le choix de Macha (TV film)
Vše o orgasmu
2003 Jean Moulin, une affaire française (TV film)
Mister V.
2002 Affaire père et fils, L' (TV film)
L'Ami de Patagonie (TV film)
Source des Sarrazins, La (TV film)
Sous bonne garde (TV film)
Vie comme elle vient, La (TV film)
Zločin ve vyšších kruzích (TV film)
2001 La Peur au ventre (TV film)
Vzácný ptáček (TV film)
2000 Contre la montre (TV film)
Le Coeur à l'ouvrage
Stand-By
Été des hannetons, L' (TV film)
1999 Gaffe Loulou! (TV film)
Le Derrière
Mort d'un conquérant (TV film)
1998 Chaos technique (TV film)
J'aimerais pas crever un dimanche
L'imposteur (TV film)
Mes enfants étrangers (TV film)
Onzième commandement, L'
1997 C'est l'homme de ma vie (TV film)
Cassidi et Cassidi: Le démon de midi (TV film)
Cassidi et Cassidi: Le prix de la liberté (TV film)
J'ai horreur de l'amour
Mon amour (TV film)
Mordbüro
Robes, Les
1996 Carga Infernal
1994 Un été à l'envers (TV film)
1993 Joie de vivre, La
Muž v temnotě (TV film)
Sieste, La
À cause d'elle
1992 Affût L'
Bitva o Diên Biên Phu
Légende (TV film)
Terre brûlée (TV film)
1991 Largo desolato (TV film)
1989 Enfants du désordre, Les
1988 Nebuďte policajta
1987 Z písku a z krve
1986 Bitumes
1985 Incognito
1984 Oiseau de sang
Triche, La

TV seriály

2019 Purpurové řeky (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2018 Noces Rouges (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Purpurové řeky (TV seriál)
Melodie smrti (E01)
Crimes Parfaits (TV seriál)
Un mort peut en cacher un autre (S02E04)
Profil zločinu (TV seriál)
Les yeux fermés (S09E06)
2017 Souviens-toi (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (4)
Alex Hugo (TV seriál)
Sur la route (S03E02)
2012 No Limit (TV seriál)
Trafics (TV seriál)
2010 Nováčci (TV seriál)
Une affaire de famille (S05E02)
2007 Nováčci (TV seriál)
Enquête interne - Partie 2 (S02E12)
Enquête interne - Partie 1 (S02E11)
Infiltration (S02E10)
další epizody (12)
2006 Nováčci (TV seriál)
Premiers pas dans la police (S01E01)
2005 Hommes de coeur, Les (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
1994 Novacek (TV seriál)
1989 Vallée des espoirs, La (TV seriál)

Dokumentární

2009 La traversée du désir

Režijní filmografie

TV seriály

1994 Novacek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace