foto

Gunilla Nyroos

  • nar. 7.10.1945 (75 let)
    Vaasa, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tjuvjägaren
2014 Hola, hola
2013 Neplač pro mě
2010 Maria Wern - Beze slov (TV film)
2007 Letuška
2003 Spaden
2002 Gåvan
1998 Den tatuerade änkan (TV film)
Ivar Kreuger (TV film)
1996 Rusar i hans famn
1992 Kejsarn av Portugallien (TV film)
S nejlepšími úmysly
1988 Måsen (TV film)
1987 Komedianter (TV film)
Nionde kompaniet
1986 Moa
1984 Tryggare kan ingen vara (TV film)
1983 Berget på månens baksida
1982 Flickan som inte kunde säga nej (TV film)
1980 Innan vintern kommer (TV film)
1976 Jack
Polare
1973 Om 7 flickor

TV seriály

2020 Sjölyckan (TV seriál)
Gröna vågen (S02E05)
2015 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Vražda v nemocnici (S05E04)
2010 Solsidan (TV seriál)
2009 Guds tre flickor (TV seriál)
2008 Maria Wern (TV seriál)
2003 Solbacken: Avd. E (TV seriál)
Talismanen (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
1998 Aspiranterna (TV seriál)
1991 Den goda viljan (TV seriál)
Guldburen (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)
1984 Träpatronerna (TV seriál)
1982 Time Out (TV seriál)
1981 Kallocain (TV seriál)
1976 Raskenové (TV seriál)
1971 Hem till byn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky