foto

Sofia Rönnegård

  • nar. 20.7.1974 (44 let)
    Malung, Kopparbergs län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vážná hra
2014 Hola, hola
LasseMajas Detektivbyrå - Skuggor över Valleby
2013 Láska a citróny
2012 Sune i Grekland - all Inclusive
2005 Lovisa och Carl Michael (TV film)
2004 Lidé z Dalecarlie
Čtyři odstíny hnědé
2002 Mrs. Klein (TV film)
Taurus (TV film)
2000 Klepy
1999 Vägen ut

TV seriály

2017 Innan vi dör (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (9)
Rebecka Martinsson (TV seriál)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2016 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Případy Anniky Bengtzonové - Lifetime (E05)
Nobelova poslední vůle (E01)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2008 Maria Wern (TV seriál)
2005 Livet enligt Rosa (TV seriál)
2002 Bella bland kryddor och kriminella (TV seriál)
Olivia Twist (TV seriál)
1998 Pip-Larssons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace