Reklama

Reklama

Min-sik Choi

Min-sik Choi

nar. 22.01.1962 (62 let)
Soul, Jižní Korea

Biografie (1)

Choi Min-Sik se narodil 22. ledna 1962 v jihokorejském Soulu. Spolu se Song Kang-Ho patří mezi nejpopulárnější korejské herce jak na domácí půdě, tak v zahraničí. Znali se ještě dřív než začali ve filmovém průmyslu. Byli přáteli už na filmové fakultě Donggukské univerzity, kde promovali v 83. roce. Před filmovou kariérou začínal v divadle. Zde si se starým známým Song Kang-Ho zkřížili cesty v několika rolích. Přechod od divadla k filmu se mu naskytne, když ho Park… (více)

Zajímavosti (10)

Lucy (2014)

  • Přestože se scény v Asii odehrávají na Tchaj-wanu, pan Jang (Min-sik Choi) a jeho stoupenci mluví korejsky. (Cheeker)

3 dny na zabití (2014)

  • Keď Ethan (Kevin Costner) vstúpi do tetovacieho salónu, je vidieť nahý chrbát dievčaťa s mexickým tetovaním Panny Guadalupskej. Tú istú dievčinu vidieť aj pri tetovaní pána Janga (Choi Min-sik) vo filme Lucy (2014). Oba filmy napísal Luc Besson. Potetovaná modelka nedostala ani v jednom filme kredit. (Arsenal83)

Podezřelý (2013)

  • Ještě v rané fázi výrobního procesu byl s filmovým snímkem, kterýžto byl z malé části natáčen dokonce i v karibském ostrovním sátě Portoriko, spojován populární jihokorejský herec Kye-sang Yoon. Ten ale na úkor odchodu dalšího z avizovaných jihokorejských herců, herce Min-sik Choi, rozpracovaný filmový projekt opustil. Hlavní role byla filmovými tvůrci přeobsazena do této doby s akčními snímky nezkušeným jihokorejským hercem Yoo Gong. Ten se k co nejdokonalejšímu ztvárnění přisouzené filmové role tajného agenta rozhodl tříměsíční dietou shodit přebytečné kilogramy, naopak nabrat svalovou hmotu a dokonce podstoupit i náročný výcvik specifického ruského bojového umění The System, tzn. Systema. Herec dokonce sám postoupil i natáčení nebezpečných scén, jako například seskok s padákem na řece Han, automobilové honičky, horolezectví či všechny bojové sekvence, bez specializovaného filmového zástupce, tedy profesionálního dubléra. (Conspi)

Galerie (180)

Reklama

Herec

Host

Ovládací panel

Reklama

Reklama