foto

Luís Miguel Cintra

  • nar. 29.4.1949 (71 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Guerra
2018 Raiva
2016 Correspondências
Días color naranja
2014 O Velho do Restelo
2012 Demain?
Em Segunda Mão
Enclos du temps, L'
Gebo a stín
2011 El mundo que fue y el que es - vyp.
Olhos Vermelhos
2010 Podivný případ Angeliky
2007 Kryštof Kolumbus: Enigma
Uno de los dos no puede estar equivocado
2005 Espelho Mágico
2003 Les Jours où je n'existe pas
Um Filme Falado
2002 Le loup de la côte Ouest
Le principe de l'incertitude
Tanečník seshora
2001 Espalda de Dios, La
2000 Capitaines d'avril
Erros Meus
Palavra e Utopia
Peixe-Lua
Rasganço
Raíz do Coração, A
Sněhurka
1999 Božské zásnuby
Dopis
1998 Inquietude
Todas hieren
1997 Transatlantique
1995 Klášter
1994 A Caixa
Dům z lávy
Três Irmãos
1993 Abrahámovo údolí
Aqui na Terra
Coitado do Jorge
1992 Den zoufalství
Poslední potopení
Villa mauresque
1991 A Divina Comédia
Alcibiades
Morte do Príncipe, A
1990 Ne neboli marná sláva rozkazu
1989 Krev
Onde Bate o Sol
Vzpomínky na žlutý dům
1988 Kanibalové
Uma Pedra no Bolso
1987 Neznámá krajina
O Bobo
O Desejado
1986 Můj případ
1985 Le Soulier de satin
Ninguém Duas Vezes
Vertiges
1984 Sinais de Vida
1982 A Ilha dos Amores
1981 Silvestre
1978 Nem Pássaro Nem Peixe
1972 Fragmenty filmu za almužnu
Pousada das Chagas, A
1970 Kdo čeká na boty zesnulého, zemře bosý

Dokumentární

2014 Les Gants blancs
2013 O Novo Testamento De Jesus Cristo Segundo João
2011 Biette
1999 Os 25 Anos do Teatro da Cornucópia
1994 Margem Sul, A
1983 Capitali culturali d'Europa (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Le cercle de minuit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky