foto

Laurence Luckinbill

  • nar. 21.11.1934 (84 let)
    Fort Smith, Arkansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 The Exonerated (TV film)
1999 Dash a Lilly (TV film)
1989 Star Trek V: Nejzazší hranice
1988 Koktejl
Posel smrti
To Heal a Nation (TV film)
1987 Lyndon Johnson (TV film)
1986 One Terrific Guy (TV film)
1984 Not for Publication
1981 See China and Die (TV film)
1980 Ike: The War Years (TV film)
Mating Season, The (TV film)
1979 3 by Cheever: The 5:48 (TV film)
Slib
1976 Lindbergh Kidnapping Case, The (TV film)
Listopadový plán (TV film)
1975 The Money
Winner Take All (TV film)
1974 Death Sentence (TV film)
Panic on the 5:22 (TV film)
1972 Corky
Lights Out (TV film)
The Delphi Bureau (TV film)
1971 Such Good Friends
1970 Kluci z party

TV seriály

1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Forgiveness (S03E03)
1985 Space (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Dáma v jezeře (S02E07)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Freedom to Speak (TV seriál)
1979 Ike (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Předveď dokonalou vraždu (S07E03)
1976 City of Angels (TV seriál)
1975 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Anyone Who Hates Kids and Dogs (S05E24)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
The Delphi Bureau (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 Where the Heart Is (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)

Dokumentární

2011 Making the Boys
1992 Lincoln (TV film)
1970 Moonwalk One

Host

TV pořady

1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace