foto

Renate Geißler

  • nar. 23.3.1940 (80 let)
    Altenburg, Thüringen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Liebe ist das schönste Geschenk (TV film)
Wie angelt man sich seine Chefin (TV film)
2006 Meine Tochter, mein Leben (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Wandas letzter Gang (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Der Pferdemörder (TV film)
1994 Haß im Kopf (TV film)
1993 Grüß Gott, Genosse
1992 Landschaft mit Dornen (TV film)
1991 Vier Verrückte (TV film)
1990 Heimsuchung (TV film)
Polizeiruf 110 - Warum ich... (TV film)
1989 Der lange Weg zu Angerer (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tod des Pelikans (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Wahrheit verpflichtet (TV film)
1988 Der Vogel (TV film)
Die verzauberten Brüder (TV film)
Felix und der Wolf
Muž na stromě (TV film)
1987 Letzte Begegnung, Die (TV film)
Mein Leopold (TV film)
Polizeiruf 110 - Abschiedslied für Linda (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Kundin (TV film)
1986 Richter in eigener Sache (TV film)
1985 Außenseiter (TV film)
1983 Das daktyloskopische Wunder (TV film)
Wenn die Elisabeth (TV film)
Zpráva slepeckým písmem (TV film)
1982 Der Notnagel (TV film)
Der Teufelskreis (TV film)
1980 Seitensprung (TV film)
1977 Die Tänzerin mit der Maske (TV film)
1976 Die Bibliothekarin (TV film)
1975 Einige Tage ohne Krieg (TV film)
1973 Das liebe, alte Haus (TV film)
1972 Juliána
1970 Heiner Fink (TV film)
1968 Die Wolkenstürmer (TV film)
1966 Sein Meisterstück (TV film)

TV seriály

2015 Block B - Unter Arrest (TV seriál)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Zeit der Wahrheit (S10E16)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Notwehr (S04E09)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Stellvertreter (S06E25)
1999 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Kein Tod ist wie der andere (E15)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Rudé růže, černá smrt (S01E02)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Agentur Herz (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Verliebt – verloren (E140)
Vater, Mutter, Kind (E139)
1988 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ohne Wenn und Aber (E126)
1987 Fridolin (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Mühlbach & Sohn (E110)
Paule (E106)
1984 Familie intakt (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Nie bist du da (E75)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1974 Die Frauen der Wardins (TV seriál)
1973 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Und wenn ich nein sage? (E32)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Aufregende Jahre (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky