foto

Moritz Grove

  • nar. 1982
    Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jenseits der Angst (TV film)
2018 Tatort - Mitgehangen (TV film)
2017 Blind & Hässlich
Tatort - Alles was Sie sagen (TV film)
2016 Jeder stirbt für sich allein
2014 Otcem na poslední chvíli
2013 Der Tote im Watt (TV film)
Gloomy Sabbath
2012 Die Weber (TV film)
2011 Schmidt & Schwarz (TV film)
2009 Jenseits der Mauer (TV film)
Tatort - Tödlicher Einsatz (TV film)
2008 Krabat: Čarodějův učeň
Předčítač
2006 Der Mann im Strom (TV film)
Die Frau am Ende der Straße (TV film)
Verfolgt

TV seriály

2020 Das Geheimnis des Totenwaldes (TV seriál)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná hra (S03E13)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Das kalte Herz (S01E14)
2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Kaffeefahrt (S04E14)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky