foto

Wolfgang Münstermann

  • nar. 1953
    Eisleben, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Polizeiruf 110 - Tod eines Fahnders (TV film)
1987 Mein Leopold (TV film)
1980 Insel im See (TV film)

TV seriály

2006 Das Geheimnis meines Vaters (TV seriál)
Na čem záleží (TV seriál)
2005 Schöni Uussichte (TV seriál)
1999 Strandclique, Die (TV seriál)
1998 Mobbing Girls (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Alle zusammen - Jeder für sich (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Mensch Hermann (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1987 Mensch Hermann (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace