foto

Elisabeth von Koch

  • nar. 22.3.1974 (45 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hartwig Seeler - Gefährliche Erinnerung (TV film)
2018 Tatort - Wir kriegen euch alle (TV film)
2016 Ellas Entscheidung (TV film)
Papa und die Braut aus Kuba (TV film)
2015 Mutter auf Streife (TV film)
2013 Judengasse
Weniger ist mehr (TV film)
2012 Schmidt & Schwarz (TV film)
Zappelphilipp (TV film)
2010 Nejlepší den pro lásku (TV film)
Wiedersehen mit einem Fremden (TV film)
2009 Entführt (TV film)
2008 Einer bleibt sitzen (TV film)
Malý Dodo
Meine Mutter, mein Bruder und ich!
Todsünde (TV film)
2007 Druhá půlka štěstí (TV film)
Místo činu: Mnichov - Chlapec za oknem (TV film)
Svědectví vraždy: Otázka cti (TV film)
2005 Neun
Nevěsta na jeden den (TV film)
2004 Pád Třetí říše
2003 Die Sitte - Stiller Schrei (TV film)
2002 Důkaz uvnitř (TV film)
Wie die Karnickel
2000 Eine Handvoll Glück (TV film)
1999 Der Unbestechliche (TV film)
Florian - Liebe aus ganzem Herzen (TV film)
Místo činu - Norbert (TV film)
1994 Tatort - Klassen-Kampf (TV film)

TV seriály

2019 Praxis mit Meerblick (TV seriál)
Der einsame Schwimmer (E05)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Schlaflabor (S10E18)
2017 Dr. Klein (TV seriál)
Fiasko (S04E12)
Sprung ins kalte Wasser (S04E11)
Perspektiven (S04E10)
další epizody (10)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Überraschungen (S03E13)
Zeichen (S03E12)
Auf den zweiten Blick (S03E11)
další epizody (13)
2015 Dr. Klein (TV seriál)
Schmerzen (S02E12)
Albträume (S02E11)
Bedürfnisse (S02E10)
další epizody (13)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Schatten (S01E11)
Perfekte Welt (S01E10)
Rausch (S01E09)
další epizody (11)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Made in Bangladesh (S14E06)
2008 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Wut im Bauch (E08)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
Stadt Land Mord! (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Big Ben (TV seriál)
Vražedný trojúhelník (S06E02)
1998 Zásah (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky