foto

Walter Olkewicz

  • nar. 14.5.1948 (72 let)
    Bayonne, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 BearCity 3
2014 Twin Peaks: The Missing Pieces
2002 Par 6
2001 You're Killing Me...
2000 Fotroviny
1999 Znáš mé jméno (TV film)
1998 How to Make the Cruelest Month
Milo
Suicide, the Comedy
Tourist Trap (TV film)
1997 In Dark Places
Pronto (TV film)
1996 Big Packages
Havran
1995 Smrtelná léčba
Stuart Saves His Family
Sympaťáci (TV film)
1994 Nebezpečný klient
1992 Twin Peaks
1989 Detailní záběr (TV film)
Případ Jessiky McClureové (TV film)
Velkofilm
1988 Baja Oklahoma (TV film)
1987 Stillwatch (TV film)
1986 Many Happy Returns (TV film)
1984 Calamity Jane (TV film)
Po maturitě
Před svatbou ne
1983 Travis McGee (TV film)
1982 Jimmy the Kid
The Executioner's Song (TV film)
1981 Circle of Power
1980 Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb (TV film)
1979 1941
1977 Can I Do It 'Till I Need Glasses?

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál) - herec, a.z.
Epizoda 17 (S03E17) - a.z.
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 2 (S03E02)
2002 Everwood (TV seriál)
Něžné války (S01E09)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Kapitulace (S07E12)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Bed, Bath and Beyond (S02E22)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Austin, We Have a Problem (S05E07)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
Návštěvník (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Roztříštěné ticho (S01E10)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Cadillac (S07E14)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
You Can Lead a Horse to Water... (S02E25)
Sticks and Stones (S02E22)
A Night at the Opera (S02E20)
další epizody (4)
1994 Grace v jednom kole (TV seriál)
The Holidays (S02E12)
Ka-Boom (S02E10)
Dear Grace (S02E08)
další epizody (12)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Say Goodnight, Gracie (S01E10)
Grace in the Middle (S01E09)
Grace Under Oath (S01E08)
další epizody (7)
Batman (TV seriál)
Blind as a Bat (S01E54)
The Mechanic (S01E48)
1992 Love & War (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1990 Bagdad Cafe (TV seriál)
Flash (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál) - herec, a.z.
The Man Behind Glass (S02E03) - a.z.
The Last Evening (S01E08)
Realization Time (S01E07)
další epizody (4)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Open House (TV seriál)
1987 Charmings, The (TV seriál)
Shell Game (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Šestnáct let a co máš (S01E06)
1986 Designing Women (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Throb (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Hollywood Beat (TV seriál)
I Had Three Wives (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Partners in Crime (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
The Duck Factory (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
We Got It Made (TV seriál)
Wizards and Warriors (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Říkali mi Mayday (S02E09)
1982 Modrá a šedá (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
The Last Resort (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)

Dokumentární

2019 Moving Through Time: Fire Walk with Me Memories

Host

TV pořady

1987 Dolly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky