foto

Walter Olkewicz

  • nar. 14.5.1948 (69 let)
    Bayonne, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 BearCity 3
2014 Twin Peaks: The Missing Pieces
2002 Par 6
2001 You're Killing Me...
2000 Fotroviny
1999 Znáš mé jméno (TV film)
1998 How to Make the Cruelest Month
Milo
Suicide, the Comedy
Tourist Trap (TV film)
1997 Havran
In Dark Places
Pronto (TV film)
1996 Big Packages
1995 Smrtelná léčba
Stuart Saves His Family
Sympaťáci (TV film)
1994 Nebezpečný klient
1992 Twin Peaks
1989 Detailní záběr (TV film)
Případ Jessiky McClureové (TV film)
Velkofilm
1988 Baja Oklahoma (TV film)
1987 Stillwatch (TV film)
1986 Many Happy Returns (TV film)
1984 Calamity Jane (TV film)
Po maturitě
Před svatbou ne
1983 Travis McGee (TV film)
1982 Executioner's Song, The (TV film)
Jimmy the Kid
1981 Circle of Power
1980 Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb (TV film)
1979 1941
1977 Can I Do It 'Till I Need Glasses?

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál) - herec, a.z.
Epizoda 17 (S03E17) - a.z.
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 2 (S03E02)
2002 Everwood (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
Návštěvník (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
Love & War (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1990 Bagdad Cafe (TV seriál)
Flash (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
The Last Evening (S01E08)
Realization Time (S01E07)
Rest in Pain (S01E04)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Open House (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 Charmings, The (TV seriál)
Shell Game (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Throb (TV seriál)
1985 Hollywood Beat (TV seriál)
I Had Three Wives (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
227 (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Partners in Crime (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
The Duck Factory (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
We Got It Made (TV seriál)
Wizards and Warriors (TV seriál)
1982 Modrá a šedá (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
The Last Resort (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1974 Barney Miller (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)

TV pořady

1987 Dolly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace