foto

Simone von Zglinicki

  • nar. 3.9.1951 (68 let)
    Karl-Marx-Stadt (Chemnitz), Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Der Sturmgeselle Sokrates (TV film)
2012 Láska s vůní máty (TV film)
2011 Restrisiko (TV film)
2010 Das Rote Zimmer
2009 Die Rebellin (TV film)
Liebling, weck die Hühner auf (TV film)
2007 Erlkönig (TV film)
Místo činu - Advokátka (TV film)
Místo činu - Past (TV film)
2006 Místo činu - Zatmění slunce (TV film)
2003 Die Schönste aus Bitterfeld (TV film)
Místo činu - Červená karkulka (TV film)
Tatort - Atlantis (TV film)
Wolfsburg
2002 Liebling, bring die Hühner ins Bett (TV film)
2001 Herzrasen (TV film)
Polizeiruf 110 - Bei Klingelzeichen Mord (TV film)
2000 Anna Wunder
Heimatgeschichten - Osterfeuer (TV film)
Polizeiruf 110 - Böse Wetter (TV film)
Schimanski: Smrtící láska (TV film)
1997 Raus aus der Haut (TV film)
1996 Bei Aufschlag Mord (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurzer Traum (TV film)
1995 Das Versprechen
Heimatgeschichten - Sprung ins Glück (TV film)
1994 Andere Leben des Herrn Kreins (TV film)
1993 Karate-Billi kehrt zurück (divadelní záznam)
1991 Vanek-Trilogie (TV film)
1990 Alter Schwede (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Blonder Tiger, schwarzer Tango, Der (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Küsse und Schläge, Der (TV film)
1989 Brüder, nicht schießen! (TV film)
Kikeriki (TV film)
Schulmeister Spitzbart (TV film)
1988 Muž na stromě (TV film)
Passage (TV film)
Stunde der Wahrheit (TV film)
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort - Leben auf Vorschuß (TV film)
Künstler, König und Modell (TV film)
1986 Autoškola
1985 Die Rundköpfe und die Spitzköpfe (divadelní záznam)
Verspielte Liebe (TV film)
1984 Ach du meine Liebe (TV film)
Eine schöne Bescherung (TV film)
Erscheinen Pflicht
1983 Alleinstehend (TV film)
Die traurige Geschichte von Friedrich dem Großen (divadelní záznam)
1981 Tajemný jakobín
Wie wär's mit uns beiden?
1980 Susi oder Das verschenkte Girl (TV film)
1979 Die Birke da oben (TV film)
Schatzsucher
1978 Hrst naděje
Polizeiruf 110 - Die letzte Chance (TV film)
1977 Ota mění svět
Útěk
1976 Abenteuer mit Konstanze (TV film)
1974 Der Untergang der Emma
Für die Liebe noch zu mager
Loutkář a čert
Láska v šestnácti

TV seriály

2013 Alles Klara (TV seriál)
Im Namen des Vaters (S02E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Teufel im Himmelreich (S12E18)
2008 Die Stein (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1991 Vorsicht! Falke! (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Dokumentární

2016 Großes Kino made in DDR (TV film)

Host

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace