foto

James L. Conway

  • nar. 27.10.1950 (68 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1982 Fall of the House of Usher, The (TV film)
1981 Earthbound
Nashville Grab (TV film)
The Boogens
1980 Hangár 18
1978 Donner Pass: The Road to Survival (TV film)
1977 Incredible Rocky Mountain Race (TV film)
Last of the Mohicans (TV film)
The Lincoln Conspiracy

TV seriály

2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
A Timeline and Place (S04E06)
2018 V zajetí kouzel (TV seriál)
All That Josh (S03E09)
The Losses of Magic (S03E03)
2017 The Orville (TV seriál)
If the Stars Should Appear (S01E04)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Word as Bond (S02E08)
2016 Aquarius (TV seriál)
Everybody's Got Something to Hide Except Me and My Monkey (S02E05)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Writing Room (S01E09)
The World in the Walls (S01E04)
2015 Poslové (TV seriál)
Deus Ex Machina (E07)
2011 Záměna (TV seriál)
The Persistence of Memory (S01E06)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
Sam, Interrupted (S05E11)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
The Real Ghostbusters (S05E09)
Fallen Idols (S05E05)
It's a Terrible Life (S04E17)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Instinkt (S08E04)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Připravit, pozor, vražda (S01E13)
Smallville (TV seriál)
Lara (S07E06)
Sestřenka Kara (S07E02)
2006 Smallville (TV seriál)
Únos do jiné frekvence (S06E08)
Čarodějky (TV seriál)
Čarodějky navždy (S08E22)
Pan a paní čarodějovi (S08E11)
2005 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
V zemi za zrcadlem část 1. (S04E18)
Čarodějky (TV seriál)
Nový život (S08E01)
Děje se tu cosi čarodějného, část druhá (S07E22)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Nevratné škody (S03E19)
Čarodějky (TV seriál)
Volání do zbraně (S07E01)
Špatný, špatný svět, část druhá (S06E23)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Rozsudek smrti (S02E19)
Čarodějky (TV seriál)
Malí čertíci (S06E09)
Valkýry z Vallhaly, část první (S06E01)
Kočičí dům (S05E18)
další epizody (4)
2002 Čarodějky (TV seriál)
Malá mořská čarodějka, část první (S05E01)
Paige z minulosti (S04E10)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Setkání u Broken Bow (S01E01)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Po líbánkách (S03E01)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Černá magie (S02E06)
Wendigo (S01E12)
1996 Kindred: The Embraced (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Nevinnost (S02E22)
Přání smrti (S02E18)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Přichází apokalypsa (S05E01)
Z přesvědčení (S04E21)
Roztříštěné zrcadlo (S04E19)
1995 Legend (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Přeludy (S02E08)
Sedmatřicátníci (S02E01)
Univerzitní nemocnice (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zelení mužíčci (S04E07)
Cesta válečníka (S04E01)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Nutné zlo (S02E08)
Duet (S01E18)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Stav mysli (S06E21)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Neutrální zóna (S01E25)
MacGyver (TV seriál)
Podivná trojice (S03E14)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Spravedlnost (S01E07)
Četa v akci (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Pekelný týden (S03E09)
Jack v bedně (S03E07)
Zmrtvýchvstání (S03E03)
další epizody (5)
1986 MacGyver (TV seriál)
Tichý svět (S02E09)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1977 Life and Times of Grizzly Adams, The (TV seriál)

Dokumentární

1978 Beyond and Back
1976 In Search of Noah's Ark

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace