foto

Edward Snowden

  • nar. 21.6.1983 (35 let)
    Elizabeth City, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Snowden

Dokumentární

2017 Kim Dotcom: Lapen v síti - a.z.
Meeting Snowden
2016 Digitální revoluce (TV seriál)
2015 Demokracie - a.z.
Imminent Threat - a.z.
Snowdens store flugt (TV film)
2014 Citizenfour: Občan Snowden
2013 Souhlasím s podmínkami - a.z.
1964 Horizon (TV seriál)

TV pořady

2014 Cybercrimes with Ben Hammersley (TV pořad) - a.z.
John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
2008 Spécial investigation (TV pořad)
2001 Democracy Now! (TV pořad) - a.z.
1988 Inside Edition (TV pořad) - a.z.
1983 Frontline (TV pořad) - a.z.
1973 Fantástico (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad) - a.z.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace