foto

Edward Snowden

  • nar. 21.6.1983 (36 let)
    Elizabeth City, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Snowden

Dokumentární

2019 HAK_MTL
2017 Kim Dotcom: Lapen v síti - a.z.
Meeting Snowden
2016 Digitální revoluce (TV seriál)
2015 Demokracie - a.z.
Imminent Threat - a.z.
Snowdens store flugt (TV film)
2014 Citizenfour: Občan Snowden
2013 Souhlasím s podmínkami - a.z.
1964 Horizon (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Cybercrimes with Ben Hammersley (TV pořad)
John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
2008 Spécial investigation (TV pořad)
2001 Democracy Now! (TV pořad)
1988 Inside Edition (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad)
1973 Fantástico (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)