foto

Richard Lintern

  • nar. 1962
    Taunton, Somerset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Side by Side
2012 Endeavour - Pilotní díl (TV film)
The Domino Effect
2011 Na straně osm (TV film)
2009 Mid Life Christmas (TV film)
Neustlané postele
2008 Čistá práce
2007 Clapham Junction (TV film)
Consenting Adults (TV film)
Kasandřin sen
Very British Sex Scandal, A (TV film)
2006 Tanečnice
2005 Syriana
2003 Ready When You Are Mr. McGill (TV film)
2002 Případy inspektora Lynleyho: Druhá šance (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Pro dobro Eleny (TV film)
2001 Sladká pomsta (TV film)
2000 Uctívači temnot
1998 Cater Street Hangman, The (TV film)
Imogen's Face (TV film)
Jinnah
Ztracené duše (TV film)
1997 Bloodlines: Legacy of a Lord
Žebrácká nevěsta (TV film)
1992 Victoria Wood's All Day Breakfast (TV film)
1988 Malaventura

TV seriály

2020 White House Farm (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2019 Pennyworth (TV seriál)
Shirley Bassey (E05)
2017 Koruna (TV seriál)
Záhadný muž (S02E10)
2015 Foylova válka (TV seriál)
Trespass (S09E02)
2013 Bez hranic (TV seriál)
The Terminator (S01E03)
Spies of Warsaw (TV seriál)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Opéra (E07)
Top Boy (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
The Minor Character (S01E01)
Pronásledovaná (TV seriál)
White Heat (TV seriál)
Threesome (TV seriál)
Back to School (S02E01)
2011 Hranice stínu (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2009 Zadaní Žádaní Zklamaní (TV seriál)
2008 Honest (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt staré posluhovačky (S11E01)
2007 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Koho bozi chtějí zničit (S01E02)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Nevinnost sama (S10E06)
2006 Olověná bublina (TV seriál)
The Line of Beauty (TV seriál)
2000 Life Force (TV seriál)
1997 Holding the Baby (TV seriál)
Plotlands (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Matrjoška (S13E03)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 She's Out (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1993 Hercule Poirot (TV seriál)
Zrcadlo mrtvého muže (S05E07)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Zbojník (E03)
Early Travellers in North America (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1990 Jupiter Moon (TV seriál)
1989 Navždy zelená (TV seriál)
The Jim Henson Hour (TV seriál)
Victoria Wood (TV seriál)
1988 Pouť za štěstím (TV seriál)
1987 Storyteller, The (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál) - a.z.
1984 Poldové (TV seriál)
1979 Screenplay (TV seriál)

Dokumentární

2019 Nazi Megastructures: Battle Ready (TV seriál) - vyp.
2016 Deset válečných nej (TV seriál) - vyp.
2011 Seznamte se se Sloním mužem (TV film)
2010 Jak funguje vesmír (TV seriál)
Síla života (TV seriál)
2005 Chlapec s novou tváří

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky