foto

Stefan Gierasch

  • nar. 5.2.1926
    New York City, New York, USA
  • zem. 6.9.2014 (88 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Hunter's Moon, The
2004 Cover-Up '62
2003 Off Track Betting
2002 Legend of the Phantom Rider
1999 Starry Night
1996 The Rockford Files: Friends and Foul Play (TV film)
Zločin století (TV film)
1995 Vražda prvního stupně
1994 Junior
1993 Dave
Empty Cradle (TV film)
Jackova ukolébavka
1992 Milenky
Trýznivé pochybnosti (TV film)
1990 Megaville
1989 Incident na temné řece (TV film)
Shannon's Deal (TV film)
1988 Kouzelnice
1987 Vraždy s růžencem
1985 Dokonalí
Můj příliš hříšný život (TV film)
1981 Tvář za milión dolarů (TV film)
1980 Blood Beach
Stunts Unlimited (TV film)
1979 Beggarman, Thief (TV film)
Šampion
1978 Tartuffe (TV film)
1976 Blue Sunshine
Carrie
Return to Earth (TV film)
Stříbrný blesk
The Great Texas Dynamite Chase
Victory at Entebbe (TV film)
1975 Cornbread, Earl and Me
1974 Claudine
This Is the West That Was (TV film)
1973 Tulák z širých plání
1972 Co dál, doktore?
Jeremiah Johnson
Novodobí centurioni
Particular Men (TV film)
1970 The Traveling Executioner
1961 Hazardní hráč
1959 That Kind of Woman
1957 Young Don't Cry, The

TV seriály

1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
O lítosti minulé a strachu budoucím (S04E20)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1991 Temné stíny (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Otázka času (S05E09)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1987 Werewolf (TV seriál)
1986 Dream West (TV seriál)
He's the Mayor (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Colbyové (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Jen jim to nandej, Hawkeye (S10E05)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 A.E.S. Hudson Street (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Lucan (TV seriál)
Meeting of Minds (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
Kate McShane (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 Nichols (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 The Witness (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Brenner (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1952 Mister Peepers (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1972 The Saga of Jeremiah Johnson

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace