foto

William Bassett

  • nar. 28.12.1935 (82 let)
    Evanston, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Super Athlete
2009 Černej Dynamit
2008 Dívka na rychlých kolech
2005 Demon Hunter
Welcome to September
2004 Pokoj vášně
2003 Dům tisíce mrtvol
2002 Crazy as Hell
2001 Man with No Eyes, The
Soulkeeper
Svůdná zlodějka
1997 Svatba sjednaná v nebi (TV film)
1996 Her Costly Affair (TV film)
1995 OP Center (TV film)
1993 Ohnivý kruh 2 - Krev a ocel
1991 Never Forget (TV film)
1990 Andělské město
1989 Hollywoodský detektiv (TV film)
Škrtiči z Hillside (TV film)
1988 Černý orel
1986 The Naked Cage
Vetřelci z Marsu
1985 Jiný život
1984 Karate Kid
Sam's Son
1982 Beyond Witch Mountain (TV film)
Moonlight (TV film)
Richard II
1981 Thornwell (TV film)
1980 The Kids Who Knew Too Much (TV film)
1979 Old Boyfriends
1978 Agent Keefer (TV film)
Bastard, The (TV film)
Dokonalí gentlemani (TV film)
Return from Witch Mountain
1977 Never Con a Killer (TV film)
Night They Took Miss Beautiful, The (TV film)
1976 Francis Gary Powers: The True Story of the U-2 Spy Incident (TV film)
Love Boat, The (TV film)
1975 My Father's House (TV film)
Šťastná dáma
1974 Skleněné peklo
Unwed Father (TV film)
1973 Man of Destiny, The (TV film)
1972 1776
Another Part of the Forest (TV film)
1970 The Grasshopper
1969 Time for Dying, A
1966 Journey of the Fifth Horse, The (TV film)
1960 Tempest, The (TV film)

TV seriály

2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Carnivale (TV seriál)
Damašek, Nebraska (S02E07)
2004 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje poslední šance (S04E08)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
1999 Power Rangers Lost Galaxy (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The Long and Winding Short Cut (S03E22)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
The New Lassie (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Rituals (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Wonderbug (TV seriál)
1974 Shazam! (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1970 Nancy (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2000 Art of Stanley Kubrick: From Short Films to Strangelove, The
Inside the Making of Dr. Strangelove

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace