foto

Ricardo Petráglia

  • nar. Paraná, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Apolônio Brasil, Campeão da Alegria
1995 Yemanján tyttäret
1992 Kickboxer 3: Umění války
1990 Carnaval
1987 País dos Tenentes, O
1983 Gabriela
1979 Estupro

TV seriály

2011 Vidas em Jogo (TV seriál)
2002 Coração de Estudante (TV seriál)
2001 Os Normais (TV seriál)
Sítio do Pica-Pau Amarelo (TV seriál)
2000 Uga Uga (TV seriál)
1998 Meu Bem-Querer (TV seriál)
1997 Co dokáže láska (TV seriál)
1996 Salsa e Merengue (TV seriál)
1995 Historie jedné lásky (TV seriál)
Malhação (TV seriál)
1994 A Viagem (TV seriál)
1992 As Noivas de Copacabana (TV seriál)
Você Decide (TV seriál)
1991 Portador, O (TV seriál)
1989 Pacto de Sangue (TV seriál)
1986 Selva de Pedra (TV seriál)
1981 Jogo da Vida (TV seriál)
1980 Água Viva (TV seriál)
1972 Revolta dos Anjos, A (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky