foto

Jürgen Goslar

  • nar. 26.3.1927 (92 let)
    Oldenburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hubert a Staller: Čichat zespodu k fialkám (TV film)
2008 Das Geheimnis des Königssees (TV film)
2005 Gruzínská píseň lásky (TV film)
2000 T.E.A.M. Berlin - Der Kreuzzug (TV film)
1996 Tote sterben niemals aus (TV film)
1994 Mutter der Braut (TV film)
Tief oben
1993 Ein Unvergeßliches Wochenende... in Venedig (TV film)
1989 Fegefeuer
1984 Der Besuch (TV film)
1976 Otrokáři
1973 Du stirbst nicht allein - Ein deutscher Kriegspfarrer in Paris (TV film)
Sieger von Tambo, Der (TV film)
1972 Rechtsprechung - Szenische Rekonstruktion des Prozesses gegen Dr. John Bodkin Adams (TV film)
1968 Mexikanische Revolution (TV film)
1966 Alle mal herhören, auch die, die schwerhören..! (TV film)
Rivonia-Prozeß, Der (TV film)
1965 Das Haus der sieben Balkone (TV film)
1962 Liebling, ich muß dich erschießen
1961 Die Jakobsleiter (TV film)
Staatsaffairen (TV film)
Weihnachten auf dem Marktplatz (TV film)
1960 Der Prozeß Mary Dugan (TV film)
Poslední svědek
Zeit und die Conways, Die (TV film)
1959 König ist tot, Der (TV film)
Věčně zpívají lesy
1958 Der Fall de la Roncière (TV film)
My, zázračné děti
1956 Keiner stirbt leicht (TV film)
Wo der Wildbach rauscht
1955 Die falschen Nasen (TV film)

TV seriály

2012 Tlusťoch (TV seriál)
Prodělečný podnik (S04E12)
Nebezpečná pomsta (S04E11)
Pozdě bycha honit (S04E10)
další epizody (6)
2008 Dell & Richthoven (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1995 Zwischen Tag und Nacht (TV seriál)
1994 Der Nelkenkönig (TV seriál)
Die Stadtindianer (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1966 Jens Claasen und seine Tiere (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
1960 Es ist soweit (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1976 Albino
Otrokáři
1962 Das Mädchen und der Staatsanwalt
1959 Vor Himmelskörpern wird gewarnt (TV film)

TV seriály

1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace