foto

Jussi Puhakka

  • nar. 29.10.1976 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Valmentaja
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
2007 Ganes
2004 Joensuun Elli
2000 Hylätyt talot, autiot pihat
1998 Tommy a přítel z divočiny
Viola (TV film)
1997 Kevään odotus (studentský film)
Lunastus

TV seriály

2019 Pientä laittoa (TV seriál)
Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua (E04)
Samaan konkurssiin (E03)
2018 Härölä (TV seriál)
Keikka (E10)
Eesti wax (E09)
Sukupuolitauti (E08)
další epizody (10)
Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
Sipoon Herttua (TV seriál)
Oli ihan perseestä tuntea teidät (S01E08)
2017 Kolmistaan (TV seriál)
Ultra ja miljonääri (S01E06)
Downshiftaajat (TV seriál)
Vihreät kuulat (S02E01)
2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
Muotoseikkoja (S01E12)
Liitoskipuja (S01E11)
AAA-kuppi (S01E10)
další epizody (9)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Auto (S01E02)
2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)
1999 Salatut elämät (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1995 Joulukalenteri (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Härölä (TV seriál)
Keikka (E10)
Eesti wax (E09)
Sukupuolitauti (E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2015 Luojan kiitos! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky